Er zijn talloze technologie cursussen beschikbaar online, variërend van basis tot gevorderd niveau. Van data science tot cybersecurity, er is voor elk wat wils. Een van de meest populaire categorieën van technologie cursussen zijn ontwikkelaars cursussen. Hieronder bespreken we enkele van de meest populaire developer cursussen die er online beschikbaar zijn.

Web development

Web development cursussen richten zich op het bouwen van websites en webapplicaties. Er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende ontwikkelings platformen, waaronder HTML, CSS, JavaScript, PHP en meer. Dit zijn de basisvaardigheden die je nodig hebt om een professioneel web developer te worden.

Mobile development

Mobile development cursussen richten zich op het bouwen van mobiele apps voor iOS en Android. Er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende ontwikkelings platformen, waaronder Swift, Java, Kotlin en React Native.

Game development

Game development cursussen richten zich op het bouwen van games voor verschillende platforms, waaronder PC, console en mobiele apparaten. Er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende ontwikkelings platformen, waaronder Unity, Unreal Engine en GameMaker Studio.
 

Cloud computing

Cloud computing cursussen richten zich op het ontwikkelen van toepassingen en infrastructuur die draaien op cloud computing-platformen, zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

Artificial Intelligence & Machine Learning

AI & ML cursussen richten zich op het ontwikkelen van toepassingen die gebruik maken van kunstmatige intelligentie en machine learning. Er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende ontwikkelings platformen, waaronder Python, TensorFlow en scikit-learn.

 

Dit zijn slechts enkele van de vele developer cursussen die er online beschikbaar zijn. Zo is een Cursus PostgreSQL Administration ook een aanrader. Of je nu een beginner bent of al een ervaren ontwikkelaar, er is voor elk niveau een cursus beschikbaar. Door een cursus te volgen, kun je jezelf op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en jouw vaardigheden verbeteren.